2007/06/05

Longer is so much better

(people.com)
Vaikka nyt on kesä, ja kuuma, pitää muistaa että mekkojen, hameiden ja shortsien helmat eivät saa jäädä liian lyhyiksi. Jos keräät kadulla enemmän naureskelua kuin kunnioittavia/ihailevia katseista osaksesi, kipaise lähimpään kauppaan ostamaan pikkuisen pidempi hame. Helman ei tarvitse yltää nilkkaan asti, mutta kuitenkin sen verran pituutta olisi oltava ettei pelkoa paljastelusta syntyisi. Varsinkin juhlapukeutumisessa pitää muistaa olla hieman juhlavampi, kuten kuva kertoo, Pradan hamekin näyttää paremmalta hieman pidemmällä mallilla.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minä en jotenkin ymmärrä, miten hirmu monet uskaltavat käyttää vesirajaa hipovia tunikoita ja hameita. Vaikka alla olisi leggingsit, en silti uskaltaisi pukeutua niin lyhyellä helmalla varustettuun paitaan/mekkoon/hameeseen, että pieninkin tuulenvire saattaisi paljastaa pikkupöksyni.

Kuitenkin esimerkiksi street style -sivustoilla vilisee näitä minimini-mekkoja todella paljon. Onkohan niillä ihmisillä joku kikka, millä helman saa pidettyä aisoissa kyykistyessä, istuessa ja tuulen yllättäessä?

c kirjoitti...

noissa minimini-mekoissa on kyllä se että jos ei omista täydellisiä jalkoja sekä itseluottamusta ei voi lähteä kaupungille kiskomaan helmaa joka askeleella alaspäin. Mutta vielä kauheammän näköistä on se, kun ihmiset laittavat TOSI lyhyen hameen ja TOSI pienen topin, sit baanalle peppu pystyssä kävelemään, ja ovat olevinaan tosi kauniita ja seksikkäitä. Näitäkin tulee nyt kesällä paljon vastaan ...