2007/06/09

I´m in love...again



(net-a-porter, Olsen-net.com, hollywoodrag.com)
¨
Taas kävi näin. En pidä violetista, enkä varsinkaan voisi kuvitella haluavani tumman violettia, oversize-clutchia punaisella ympyräkuvionnilla, mutta kuinkas kävikään. Laukku on ihana. Miu Miu on (jälleen kerran) saanut minut kaipaamaan laukun perään. Ihanuuden saa kotiin hintaan 650€ (net-a-porter). Laukku sopii värinsä ja mallinsa puolesta niin arkeen kuin juhlaan, sen todistaa myös Mary-Kate Olsen. Juhlavan puvun piristäjä tai arkisen asun pelastaja, clutch toimii miten ja minkä kanssa vain. Pitää kuitenkin muistaa että laukku itsessään on jo melko näyttävä, joten se ei tarvitse seurakseen muuta värikästä tai huomiotaherättävää.
Mikä on tällä hetkellä sinun unelmalaukkusi?

4 kommenttia:

noir sur blanc kirjoitti...

Aluksi tuo clutch näyttää minusta aika järkyttävältä, mutta loppujen lopuksi se onkin ihan hieno... ainakin Mary-Katen kädessä. Se on myös kivan iso. Tän hetkistä unelmalaukkua on kuitenkin vaikea sanoa...

c kirjoitti...

noir sun blanc: reagoin aluksi samalla tavalla, mutta hetken katseltuani aloin pitää laukusta! Jos tuollaisen omistaisi, pitäisi tosiaan tajuta ettei tuota voi värinsä takia yhdistää kaikkiin vaatteisiin/ väreihin. Vihreän kanssa en välttämättä tuota käyttäisi. Mustan ja valkoisen kanssa näyttää hienolta!

Salla kirjoitti...

Oma unelmalaukkuni on jo pitkään ollut fendin spy bag! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi on kyllä melko söpö laukku. Itse toivoisin Marcin Stam bagia.
*unelmoi*