2007/06/27

Hot Or Not?



Farkut korkealla vyötäröllä ja leveillä lahkeilla, mitä mieltä olette? 70-luvun henkiset farkut on jo bongattu Tukholman kaduilta ja mm. Mischa Bartonin yltä, mutta löytävätkö housut tiensä myös sinun kaappiisi?

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti not

Anonyymi kirjoitti...

tässä ei tätä mielipidettä kysytty, mutta ei sovi mischan leveän perän ja lanteiden takia hänelle. mutta tollaisen perseen ansiosta kyllä esim. minishortsit näyttää _erittäin_ hyvältä! =D

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestä taas nuo farkut sopivat oikein hyvin Mischalle. Tietenkin hänellä on ollut paremminkin istuvat housut mutta ei noissa ole mitään kauheasti vikaa. Itse en tiedä vielä ihan mitä mieltä olen tuollaisista housuista mutta nuo mischan näyttävät oikein mukavilta.

Jenni kirjoitti...

Nuo farkut eivät taatusti löydä tietään minun kaappiini. Vaikka mieli aina toisinaan joidenkin trendien suhteen ajan kanssa muuttuu, tästä uskallan olla aika varma. :)

Ja minä rohkenen olla eri mieltä Äppelblomin kanssa, sillä minusta nuo pöksyt eivät sovi Mischalle sitten pätkääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Minun vaatekaappiini tuollaisia farkkuja ei varmasti tule! Ja Mischan päällä farkut näyttävät minustakin järkyttäviltä.

Anonyymi kirjoitti...

Eivät varmasti muuta minunkaan vaatekaappiini :D

Anonyymi kirjoitti...

No minun lantiolleni ei tule ikinä sopimaan korkeavyötäröiset housut. Hame käy, mutta housut ei ikinä. Siis en ole mikään lihava, omistan vaan aika leveän lantioluun, kuten myös Mischa, jolle nuo housut eivät sovi sitten yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Muistan joskus nuorempana halusin leveälahkeiset housut :D en kyllä tiiä miksi

Anonyymi kirjoitti...

Toisen kuvan farkut näyttävät jopa ihan hyvältä, mutten pidä noin leveistä lahkeista. Mutta nuo Mischan housut on aivan järkyttävät.

Anonyymi kirjoitti...

en todellakaan mene ostamaan itselleni tuollaisia farkkuja, mielestäni ne näyttävät kamalilta. Lahkeet vielä menee, mutmut.. hrr, eiei. :D

Anonyymi kirjoitti...

mun päälle tuollaiset housut ei pääse ikinä. ei sovi mulle.

Anonyymi kirjoitti...

Leveistä lahkeista tykkään mutta ei kiitos korkeavyötäröisiä minulle. Miten ne onkin muuten saaneet noin "kömpelön" näköisiä kuvia Mischasta noissa pöksyissä..? Näyttävät hiukan joltain raskausfarkuilta.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hot? So not!

Anonyymi kirjoitti...

Noi on jotenki vaan ihan hirveet ja toivottavasti ei ala yleistymään.. eli NOT!

dolce kirjoitti...

Toivotaan että tuo trendi menisi nopeasti ohi..

Anonyymi kirjoitti...

En pidä pillifarkuista, mutta lahkeet eivät saa olla myöskään LIIAN leveät. Myös vyötärön korkeus saisi olla sellaista turvallista keskiluokkaa, ei liia matalalla, mutta ei noin korkealla.

c kirjoitti...

Kiitos kannanotoista :) itsekin kallistun tuolle not-puolelle. Varsinkaan itselleni en voisi jalkaan kuvitella!