2007/09/05

The Top Ten Models to Watch This Fashion Week


.
New York Magazine on listannut "The top ten models to watch this fashion week" eli kymmenen kuuminta nousevaa mallia. Kilpailu huipulla on kovaa, ja joka vuosi vain muutama tyttö nousee "huippumalliluokkaan". Kuka seuraavista on oma suosikkisi, ja mitä luulet, keillä on potentiaalia pärjätä alalla pidempäänkin?

1. Catherine McNeil, Austalialainen malli joka on jo esiintynyt mm. Ranskan Voguen kannessa ja Hugo Bossin syyskampanjassa. Mielestäni muistuttaa melko paljon suomen Julia Välimäkeä.

2. Lara Stone, Monelle tuttu hollantilainen oli viime kevään muotiviikoilla näytöslavojen vakiokasvo. Muistetaan "raosta" etuhampaiden välissä.

3. Suvi Koponen, suomalaisten oma tyttö suvi on hienosti listan sijalla kolme, ja syystäkin. Suvi esiintyy mm. Calvin Kleinin ja Mulberryn kampanjoissa.

4. Irina Kulikova, tästä nuoresta venäläisestä tein postauksen viime viikolla. Vuonna 1991 syntynyt Irina on ehtinyt urallaan jo paljon, hän on ollut mm. Marc Jacobsin Daisy-tuoksukampanjassa.

5. Anna Barsukova, jo muutaman vuoden catwalkeilla näkynyt malli on nyt saamassa jalan sijaa myös suuremman yleisön keskuudessa.

6. Olga Sherer, nähty mm. Lanvinin kampanjassa, muistetaan punaisista hiuksistaan.

7. Georgia Frost, s. 1990, mm. Burberryn ja Dolcen kampanjoista tuttu.

8. Magdalena Frackowiak, paljon catwalkeilla nähty Magdalena on myös valmiina suureen läpimustoonsa.

9. Ali Michael, amerikkalainen on nähty mm. W-lehden sivuilla

10. Meagan Collison, Vielä hyvin tuntematon "jokeri", onko tässä seuraava supernimi?

Katso koko juttu täältä!

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Nro. 3! Tietysti :) Myös Georgia Frostilla on nätit kasvot.

Anonyymi kirjoitti...

luin myös jostain olisiko ollut perjantain iltasanomista, että suvi koponen jakaisi 10:nnen sijan (olisiko ollut halutuimmat mallin =kenelle siis eniten työtarjouksia tai jtn en tarkoita seksuaalisesti halutuinta! :D) jonkun muun mallin kanssa... go suvi! :D

c kirjoitti...

Moda j: ainakin models.com sivusto on rankannut suvin juuri jaetulle kymmenennelle sijalle Lara Stonen kanssa.
Itsekin tottakai "kannatan" suvia !:)

Anonyymi kirjoitti...

Lara on hollantilainen, ei germaani.

c kirjoitti...

virhe korjattu!

Anonyymi kirjoitti...

Olga Shererin katseessa on jotakin tosi vaikuttavaa. Hirveän intensiivinen katse noissa kuvissa mitä katsoin, minulla kulkee kylmät väreet selässä. Harvoin näkee mitää yhtä vaikuttavaa.