2007/09/09

Kyselyn tulokset

.
-
Kysyin kuluneen viikon ajan lukijoideni suomalaista suosikki lehteä. Ääni jakauma oli seuraavanlainen;

  1. Trendi (42%)

  2. Joku muu (23%)

  3. In Look (15%) Olivia (15%)

  4. Cosmopolitan (3%)

Ääni jakaumassa Trendi siis otti voiton, muttei kuitenkaan totaalisen ylivoimaisesti.

Kaikki tietävät sen valitettavan tosi asian, että Suomessa ei ole markkinoita laajalle lehtivalikoimalle, ja siksi tarjonta on rajallinen verrattuna Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja jopa Ruotsiin. Suomalaisissa lehdissä on paljon hyvää, mutta myös jonkun verran sitä huonoa.

Itse en ole löytänyt sitä yhtä ja ainoaa suosikkilehteä joka nousisi muiden yläpuolelle. Ennen vannoin Trendin nimeen mutta pikku hiljaa ovat tunteeni alkaneet viiletä, ja olen (oikeasti) alkanut pitää Oliviasta, vaikka lehti onkin suunnattu itseäni kymmenen vuotta vanhemmille naisille. Yksi syy luulen tähän olevan "toimittajien muutto", ainakin ex-trendiläisten Niina Leinon ja Sanna Sierilän siirtyminen Olivian toimituksen puolelle on vaikuttanut omiin syrjähyppyihin entisen luotettavan (lehti)kumppanin luota. InLookista pidän myös todella paljon. Lehti on selvästi pelkkä muotilehti, joita Suomesta ei paljoa löydy.

Kysyisin teiltä mitä mieltä olette suomalaisesta lehtitarjonnasta? Ostatko paljon lehtiä? Suomalaisia vai ulkomaalaisia?

.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vannon saksan voguen nimeen, jotenkin se vaan miellyttää enemmän kuin usa ja britti. suomalaisista inlook ehdoton suosikki, juuri siksi että se on pelkästään muotilehti. mielestäni senkin numeroiden taso vaihdellut, mutta enimmäkseen olen sen kanssa viihtynyt. trendiä en ole enää aikoihin jaksanut ostaa.

Tuulia kirjoitti...

En oikeastaa lue juurikaan suomalaisia muotilehtiä, (nyt tosi tilasin sen kolmen lehden tarjouksen trendiä). Ulkomaalaisista luen aina vähän sitä sun tätä. Yleensä ostan jos joku sattuu olemaan tarjouksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Luen trendiä,mutta ei se enää kolahda niinkuin ennen, ja sitten luen cc:stä,vaikka siinä on yli puolet kuvia mutta silti se on tosi kiva lehti :>

Demin muotijutut on oikeastaan aika olemattomia :d