2007/09/25

Nahkamania


Tyttö ilman nahkatakkia on kuin tyttö ilman farkkuja. Jokaisella on nyt sellainen. Mutta alkaako nahkatakkikin kohta kärsiä suosiostaan? Jos kaikilla on sellainen voiko se enää olla coolia?

Nahkatakki trendin rinnalle on nousussa nyt pelkistetty, musta bleiseri mallinen yläosa, joka (vielä) näyttää kivalta. Oikein yhdistettynä ei liian hienolta, mutta silti asialliselta.

Mitä mieltä olet, jatkavatko nahkatakit voitto kulkuaan vai onko niiden aika jo kohta ohi?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jatkaa tietenkin,oma tekonahkatakkini on matkalla luokseni ;)

Anonyymi kirjoitti...

Halusin nahkatakin jo viime keväänä, mutta en nyt enää viitti sellasta hankkia kun kaikilla on. En voi kestää massatrendejä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla, että nahkatakki ei enää ole varsinaisen huipputrendikäs,ainakaan pitkään, mutta tavallaanhan se on klassikko, joka ei koskaan ole myöskään täysin trenditön. Sitä paitsi ko.vaate on tietynlaiseen vähän "rokimman" pukeutumistyylin olennainen osa.
Varsinaiseen trendikkyyteen tietysti vaikuttaa paljon miten/minkälaiset asusteet valitsee nahkatakkinsa seuralaiseksi =)
t.Maria

Bisquits kirjoitti...

Olen viimeisen kommentin (Marian) linjoilla: musta nahkatakki on ajaton vaatekappale, joka ei yhtäkkiä häivy muodista. Nyt tosiaan monella on nahkatakki, mutta eri asuilla ja asusteilla siitä saa mielestäni personaalisen näköisen.

Ee kirjoitti...

Samaa ajattelen itsekin kuin kaksi edellistä - nahkatakki on aina tyylikäs, klassikko, "järkevä" päällepantava. Itse ostin lyhyen nahkatakin jo vuosia sitten, enkä ole ajatellut luopua siitä vain siksi, että kaikilla on sellainen.

Lily kirjoitti...

Tiedän miljoona ihanaa nahkatakkia jotka suorastaan kirkuvat nimeäni mutta ovat niiin kalliita. Ehkä sitten kun ne tulevat uudestaan niin minullakin on varaa.. :)

Jenni kirjoitti...

Minä kyllä rakastan nahkatakkiani. Mutta mietin juuri tätä tänään kaupungilla, kun niin monta nahkatakkia käveli vastaan. :/ Nahkatakki on kyllä sinänsä klassikko, niin että ei se varmaan koskaan katukuvasta täysin katoa. Itse en kyllä aio omastani luopua. :)

Anonyymi kirjoitti...

olen täysin samoilla linjoilla bla-blan kanssa; massatrendien myötä hienotkin vaatekappaleet menettävät hohtonsa. itsekin olin jossain vaiheessa innoissani nahkatakkitrendistä mutten koskaan ehtinyt ostaa sellaista. nyt en enää edes halua, sillä nahkatakki tulee tällä hetkellä vastaan joka minuutti kaupungilla kävellessä ! jotenkin tuntuu että sellainen on sekä wannabe-indietyypeillä, aidoilla indietyypeillä, pissiksillä; kaikilla !! ei siis ollenkaan iske.

Anonyymi kirjoitti...

Nahkatakki on ajaton. Se nyt vaan on ajautunut massankin suosioon.

Anonyymi kirjoitti...

Nahka on aina nahkaa, takit, housut, hameet, mekot, haalarit... Tykkään kaikista ja pidän aina!!! Geri