2007/08/30

Ihana päivä



Koko päivä tuntui menevän huonosti, koulua oli 8 tuntia, kävellessäni kotiin kastuin sateessa läpimäräksi, laukku painoi tonnin ja muutenkin väsytti. Kotiin päästyäni ihana veljeni oli hakenut postin ja sanoi minulle tulleen jonkun paketin.
Ja mikä on odotetumpaa postia kuin paketti? Paketista paljastui se eilen hehkuttamani Vogue. Ihanaa. Kaiken hyvän lisäksi posteljooni oli pudottanut laatikkoomme uuden InLookin. Vielä ihanampaa. Tiedän mitä luen laiskasti sunnuntai-aamuna aamupalan ääressä.
Kuvan laukun ostin jo viikonloppuna, mutta laitoin sen silti tähän samaan postaukseen. Laukussa ihastuin sen kokoon, malliin ja materiaaliin. Satiininen musta kangas ja kullan värinen solki ovat loistavat yhdessä. Vaikka pääasiassa laukku on tarkoitettu juhlakäyttöön ajattelin joskus ottaa sen mukaan esim. kahville, siis silloin kun mukaan ei tarvita muutakuin lompakko, puhelin ja avaimet.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille, huomenna alkaa jo viikonloppu!


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköinen laukku:) Kuinka paljon se maksoi?

Salla kirjoitti...

Ihanan hyväntuulinen postaus ja söpö laukku! :)

nana kirjoitti...

Suloinen laukku, ja mukavan kepeä postaus :>

c kirjoitti...

kiitos mukavista kommenteista!!
normal girl: laukulla oli hintaa 23€

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Löysin juuri blogisi ja en ole siihen sen enemmän vielä ehtinyt tutustua, mutta täytyy nyt heti kysyä, että oletko tilannut tuon Voguen? Ja jos niin mitä kautta? Itse olen vältellyt tilauksen tekemistä kun olen ajatellut ettei se sen nopeammin tule kuin kauppoihinkaan, mutta jos olet jo nyt saanut syyskuun Voguen niin taidan minäkin tilata. Kauppoihin meinaan tuli pari päivää sitten vasta elokuun numero...

Terveisin,
Pauliina

Anonyymi kirjoitti...

Tilaan itse mm. Elleä ja Harper's Bazaaria Yhdysvalloista ja ainaskin ne tipahtavat postiluukusta viikkoja ennen Suomessa kauppoihin tuloa. Pari viikkoa sitten tuli syyskuun lähemmäs kuusisataasivuiset lehdet eteisen matolle. Hintakaan ei päätä huimaa: alle 25 euroa vuosi per lehti (elleä tosin taitaa tulla 14 numeroa). Numerolle ei jää enää paljoa hintaa...

c kirjoitti...

anonyymi 1: olen tilannut voguen ja tuo oli ihka ensimmäinen numero joka kotiin tuli. Itse olen tilannut tuon Lehtipaja Oy:n kautta (käy katsomassa sivut!), vaikka saattaisi olla edullisempi tilaamalla suoraan USA:sta? Kuitenkin, tuon olen jo ennenkin todennut luotettavaksi, lehdet saapuvat kotiin samoihin aikoihin kuin kyseinen lehti ilmestyy USA:ssakin. Yhden lehden hinta jää huomattavasti edullisemmaksi kuin ostamalla suomesta.
Tulipas pitkästi, toivottavasti saat vastauksesta jotain irti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksista! Täytyy tosiaan harkita tuon Voguen tilaamista ihan vakavasti. Sen lisäksi että lehdet tulevat kioskeihin kuukauden myöhässä irtonumeron hinta oli taas noussut! Suoraan USA:sta tilaamalla saa pikkaisen halvemmalla kuin tuolta Lehtiapajasta ($70). Mulle tuleekin jo toi Harper's Bazaar, kun oli tosiaan niin edullinen tilata..

-Pauliina

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa