2007/08/27

Tuulen tuivertamaa ja klassista kiharaa

Syysvaatteiden hehkutuksen lomassa on aika ottaa katsaus syksyn hiustyyleihin.Syksyn catwalk hiuksissa kolme tyyliä erottui yli muiden. Mikä on oma suosikkisi?




1. Viime keväältä tuttu sileä ja suora hiustyyli jatkaa voittokulkuaan myös syksyllä. Kiiltävät hiukset näyttävät terveiltä ja kauniilta, ja ne on helppo luoda kotonakin suoristusraudan ja - suihkeen avulla, lopuksi viimeistele hiukset kiiltosuihkeella ja kampaus on valmis!
.
2. Toinen syksyn trendikkäimmistä hiustyyleistä on klassiset, vanhanajan glamouria tihkuvat, suuret kiharat. Kääri siis paplarit päähän, punaa huulesi, muuta tämä tyyli ei kaipaa.
.
3. Syksyn hiustyyleistä ehkä kaikista helpoin toteutettava, ja myös oma suosikkini, on rento, hieman sotkuisen näköinen, luonnollinen, bedhead- tyyli. Tupeeraa kevyesti kauttaaltaan ja jätä hiukset auki tai kietaise rennolle ponnarille ja jätä pari suortuvaa kehystämään kasvojasi. Aikaa tähän kaikkeen saat kulumaan maksimissaan 5 minuuttia.
.

6 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Tuo ensimmäinen sileä tyyli taitaa olla suosikkini. Haluaisin kylläkin kiharat, mutta minun hiuksiini niitä ei saa sitten millään.

setsu kirjoitti...

Kiva postaus, ainakin minua inspiroi hurjasti, sillä yleensä olen ihan hukassa hiustnei kanssa. Tupeerausta en taida tuohon viimeiseen kampaukseen edes tarvita, hiukset on aina pörrössä, mutta nuo suorat hiukset taas haasteellisuudessaan aina kiehtovat :) Pitäisi hankkia jostain vain kunnon välineet, juurikin mainitsemasi suoristusrauta ja -suihke.

c kirjoitti...

noora: Suoristusrauta on hyödyllinen, sillä sen avulla saat hiuksista suorat, mutta myös muotoiltua hiuksia muillakin tavoin!

Tuulia kirjoitti...

Ykkönen on eniten mieleeni, koska yritän aina päästä helpolla hiusten kanssa enkä jaksa ruveta vääntämään ennen koulua mitään kiharoita .

Anonyymi kirjoitti...

tykkään mahottomasti noista viimesistä hiuksista :) ihanan helppoa, ei tarvi aamua käyttää vain hiuksiin

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä noi kiharat on ihanat! tykkään myös kolmosesta.