2007/08/02

Fall fashion favorites


Useissa blogeissa on jo esitelty laajasti tulevan syksyn muotia, siksi minä keskitynkin kauden omiin suosikkeihini.
Kuten aina syksyisin, tuntuvat värit ihanan rauhallisilta, harmonisilta ja kauniilta. Harmaiden sävyjen rakastajana olen enemmän kuin onnellinen harmaan ollessa tänä syksynä erityisessä suosiossa. Harmaa näyttää hyvältä yhdistettynä niin valkoiseen, mustaan, ruskeean kuin räväkämpiinkin väreihin. Syksyn voimakkaampien värien joukosta pidän poltetusta oranssista sekä luumunpunaisesta. Ehdottomana suosikkinani ovat suuret villaneuleet, takit ja mekot, mielellään suurella kauluksella varustettuna. Neuleen vastapainona kapea linjaiset housut tai ainoastaan sukkahousut. Villan kanssa hyvän kontrastin luovat kiiltävät asusteet ja nahka.
Syksyn muoti on myös hyvin yksiväristä. Asuissa on runsaiden värien sijasta käytetty erilaisia materiaaleja, mikä sopii juuri kerrospukeutumiseen. Hyvän kokonaisuus luodaan saman sävyisten, kiiltävien satiinisten ja nahkaisten, villaisten ja mattapintojen rohkealla yhdistelyllä. Muistaen kuitenkin pukeutumisen tärkeä sääntö: Korosta vain joko ylä, tai alavartaloa.
Mekot jatkavat suosiotaan myös syksyllä, tosin kesän kirkkaita sävyjä hillitymmissä väreissä.
Takkien mallit ovat pidentyneet, ja itse aion satsata hieman polven yläpuolelle päättyvään, tummaan villakangastakkiin. Kenkien varret ovat puolestaan lyhyitä, ja korolliset nilkkurit näyttävät upeilta mekkojen ja sukkahousujen kanssa.
Asusteissa oma suosikkini ovat erimalliset hatut. Suuret villamyssyt jotka rypyttyvät niskaan, baskerimallit sekä ns. kellohatut.
Kokonaisuudessaan syksyn muoti miellyttää. Samoin mitä olen jo kauppohin ilmestyneitä syysvaatteita katsellut, myös syksyn vaate tarjonta, jopa meillä Suomessa, vaikuttaa melko lupaavalta!
.
Klikkaa kuva suuremmaksi!
(kuvat: style.com, net-a-porter.com)

5 kommenttia:

äppelblom kirjoitti...

Minuakin syksyn ja talven muoti miellyttää ja erityisesti harmaa monessa er sävyssä. Onneksi viime talvesta kertyi monta vaatekappaletta harmaissa sävyissä!:)

Anonyymi kirjoitti...

ota pliis pois toi banneri kun se on jo luxurious blogissa!

c kirjoitti...

Niinpä tietysti, laitan vaihtoon. Ilmeisesti en ole käynyt luxurious blogilla vähään aikaan...

dolce kirjoitti...

Syksyn muoti on aina ihanaa, aikalailla samat värit tulevat joka syksy uudelleen muotiin. Mikä ei tietysti haittaa, pidän syksyn väreistä hirmuisesti!

-L- kirjoitti...

Odotan jo paljon syksyn alkua, koska syksyn vaatteet, värit ja trendit ovat todellakin ihania. Omat suosikkivärini ovat: musta, harmaa, luumu ja oranssi.