2007/08/15

Täällä tuoksuu julkkis

.
-

Myös Kate Moss liittyy julkkistuoksujen joukkoon lanseeraamalla ensimmäisen oman hajuvetensä, Kate by Kate Moss. Vaatepuolella yhteistyö Topshopin kanssa toimi, mutta mitenköhän käy tuoksun kanssa?
Viime vuosina julkkisten tuoksuja on ilmestynyt kuin sieniä sateella. Niin Donald Trump, Sarah Jessica Parker kuin Paris Hiltonkin ovat julkaisseet omat nimikko parfyminsa.
Itse en omista yhtään "julkkistuoksua". En tiedä miksi, mutta minulla on harhaluulo että tuoksut eivät ole hyviä ja myyvät vain "suunnitelijansa" nimellä. Paris Hilton fanit ostavat Parisin Heiress tuoksua vain Parisin nimen takia, näinhän se on, vai onko?
Mitä mieltä olet julkkistuoksusta, oletko ostanut jonkun tuoksun vain sen julkkis suunnitelijan takia?

7 kommenttia:

Milja kirjoitti...

En ikinä ostaisi tuoksua sen suunnittelijan tai brändin vuoksi ainoastaan. Tuoksussa se tuoksu on tärkein, vaikka tietenkin pullolla ja mainoksilla on oma vaikutuksensa. Minulla oikeastaan tuo julkkisbrändäys vain työntää ennemmin luotaan, ja esimerkiksi muotitalon tai -suunnittelin tuoksu sen sijaan houkuttelisi luultavasti enemmän.

En yhtään omista itse, mutta pakko myöntää, että jotkut julkkistuoksutkin ovat houkuttelevia. Silti esimerkiksi Paris Hiltonin tuoksuja en ostaisi periaatesyistä, vaikka olisivatkin hypnotisoivan ihania :D

dolce kirjoitti...

En ostaisi koskaan tuoksua suunnittelijan mukaan. Enkä ehkä haluaisi tuoksua Paris Hiltonin tuoksulle, pelkäisin että se leimaisi liikaa :/ Pakko tunnustaa, etten juuri koskaan edes tuoksuttele näitä ns. julkkistuoksuja, liikaa ennakkoluuloja..

Anonyymi kirjoitti...

mulla ei ole mitään ennakkoluuloja, ja ainakin Paris Hiltonin tuoksut on aivan USKOMATTOMAN söpöjä ja _hyvällä_ tavalla makeita, kohtuuden rajoissa. ;) en ole hullaantunut muihin julkkistuoksuihin kuitenkaan. mulle on ihan sama onko hajuvesi seppälän alekorista, marketin hyllyltä vai chanelin vitosta, pääasia, että tuoksu miellyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täytyy todeta että en minäkään tahtoisi tuoksua Paris Hiltonilta, mutta SJP:n "Lovely" oli aika viehättävä ja olisin voinut ko.tuoksua hankkiakin vaikkapa sitten ihan arkikäyttöön.
t.Maria

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en koskaan ostaisi tuoksua vain sen suunnittelijan takia, vaan tuoksun takia. Itse omistan julkkistuoksuista Britneyn Fantasyn, joka on mielestäni hyvän tuoksuinen. Parisin tuoksut ovat myös mieleen ihan tuoksumielessä, mutta ei vaan tarpeeksi, että olisin sellaisen ostanut.

Tuulia kirjoitti...

Omistan kyllä muutamia ns.julkkistuoksuja, mutta en ole ostanut niitä suunnittelijan takia vaan itse tuoksun 8>
Itselläni on mm. Jlo:n Miami glow ja Naomin Paradise passion.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on "julkkistuoksuista" Tommy Hilfigerin True Star, jota mainosti Beyonce, sekä SJP:n Lovely. Suhtaudun kaikkeen aika ennakkoluulottomasti, ja voin sanoa, ettei julkkistuoksut ole yhtään sen huonompia kuin tavalisetkaan. Mielestäni on aikamoista snobbailua olla edes kokeilematta tuoksua julkkismallin tai brändin vuoksi...

Ja samalla tavallahan voi jotain muotitaloa pitää julkkiksena. Ei kai status muotimaailmassa takaa hyvää tuoksua?