2008/01/13

Miu Mau

Vuosi vaihtui ja lupasin itselleni panostaa moneen asiaan entistä enemmän, yksi lisäpanostuskohde on blogini. En halua että blogin pitämisestä tulee "pakkopullaa" tai stressiä, mutta pieni positiivinen "velvollisuuden tunto" pitää postaustahtia yllä on erittäin tervetullut. Jatkossa pyrin siis postailemaan useammin, esittelemään myös omia ostoksiani ja kokoamaan entistä laajempia postauksia.
Nyt kysynkin teiltä, mitä haluaisitte nähdä blogissani enemmän? Mitkä asiat ovat mielestäsi hyvin, ja missä on vielä parantamisen varaa? Mistä aiheista haluaisitte lukea enemmän, mitä on aivan liikaa? Kiitos kaikista vastauksista!
Hyvää sateista, rumaa ja kuraista sunnuntaita kaikille!
(miumiu)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogissasi on aina ihania kuvia, ja muutenkin tää on kauheen inspiroiva !Tykkään siitä että täällä ei pahemmin niitä suomalaisille blogeille tyypillisiä pohdiskelupostauksia näy, kivan erilainen. Ulkoasukin kaunis. Enemmän toivoisin ehkä henkilökohtaisuutta, omia ostoksia ja niitä oh-so-kuuluisia päivänasuja ! :D

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tykkään kyllä kuvista ja ulkoasusta sinänsä, se on jotenkin tyylikäs ja huolitellun oloinen. Viimeaikoina postaukset ovat kuitenkin olleet aika tyhjiä ja yleensäkin näistä kirjoituksista jää aika vähän mieleen, en suoraan sanoen muista hirveästi minkälaisia postauksia olet tehnyt, vaikka jonkin aikaa olenkin täällä pyörinyt. Toivoisin siis jotain vähän huomiota herättävämpää ja nimenomaan henkilökohtaisempaa, koska näitä samoja catwalk-kuvia puskee vastaan vähän joka blogissa. Siis vaikka ostoksia ja erityisesti omia asujasi. Niitä siis lisää.

äppelblom kirjoitti...

Oikeastaan en keksi mitään parantamista sillä pidän blogistasi sellaisenaan mutta postaus tahti saisi kyllä olla vähän tiheämpi.

Anonyymi kirjoitti...

Blogiisi haluaisin lisää ehdottomasti omia ostoksiasi ja niitä päivänasuja. Blogissa parasta taas on kuvat ja niistä me lukijat saammekin usein nauttia. Joten kiitos niistä. Ainut mikä blogissasi välillä "vihastuttaa" on youtuben videopätkät. Tosin joku toinen voi niistä pitää. Hyvin kuitenkin menee.

Anonyymi kirjoitti...

Blogi on ulkoasultaan tosi kaunis ja postauksien kuvat on aina hienoja. Olisi kuitenkin kiva, että joukossa olisi myös enemmän tekstiä. Niin, ja ostoksistasi olisi myös kiva lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ihana ja täältä löytyy aina niin ihania kuvia jne! Mutta olisi kiva saada tänne jotain sun omia juttuja, esim just niitä ostoksia ja vaikka päivän asuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareitani. Ulkoasu on ihana, kuvat on ihania ja kirjoitat hyvin. Jatka vaan samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Blogissasi on erittäin kauniita kuvia ja niitä on paljon, kuvien seassa voisi kuitenkin olla enemmän tekstiä, sillä kirjoitat hyvin. Olisi myös kiva, jos kirjoittaisit välillä pidempiä postauksia jotka kertoisivat sinun vaatemaustasi yms. Blogi on kuitenkin tälläisenäkin toimiva ja seuraan sitä vaikka muutoksia ei tapahtuisikaan.

Unknown kirjoitti...

Blogissasi parasta on lyhyet postaukset ja inpiroivat kuvat,mutta huonoa on juuri se kun et esittele päivän asuja tai ostoksia! Eipä varmaan muuta parantamisen varaa ole .>