2008/01/02

2007

Vuosi vaihtui, joten nyt jos koskaan on aika muistella mitä viime vuonna tapahtui, ja varsinkin, mihin me pukeuduimme.
1. Nahkatakki oli yksi vuoden vaatteista, ja loppuvuodesta melkein joka toisella oli jo sellainen. Jatkuuko nahkamania myös vuonna 2008 vai onko jo kevyempien takkien vuoro astua ulos kaapista?
2. Wayfarer-lasit. Viime kesän aurinkolasit. Omani perin jo äidiltäni.
3. Ilmastonmuutos oli kovasti esillä. Samoin kangaskassi - I´m not a plastic bag - tunnuksella.
4. Suvi Koposen ura jatkoi menestystään, kampanjoita mm. Mulberrylle, Calvin Kleinille ja Pradalle.
5. Miu Miu - vasta tänä vuonna aloin kiinnittää huomiota Pradan pikkusisko Miu Miuhun. Söpöjä mekkoja, kenkiä ja erityisesti laukkuja.
6. Roberto Cavallin H&M:lle suunnitelema mallisto herätti kiinnostusta syksyllä. Myös Gina Tricot saapui Suomeen. Ehkä tänä vuonna TopShop tai AA?
7. House of Hollandin printtipaidat. "Cause me pain Hedi Slimane"
8. Malleista kirkkaimmin vuonna 2007 loistivat Irina Lazareanu ja Agyness Deyn.
9. Aluksi vihasimme, nyt rakastamme. Latex-leginssit jakoivat mielipiteitä, mutta kuitenkin pääsivät katukuvaan myös Suomessa.
10. Bellezzablogg sai alkunsa toukokuussa. Välillä postailtu useammin, välillä harvemmin, mutta toiveikkaana ja iloisena lähden uutta vuotta kohti. Pikku hiljaa tuntuu myös siltä että blogi alkaa muokkantua ja löytää oman tyylinsä.
Mitä listalta jäi puuttumaan? Mikä oli suosikkisi vuoden 2007 trendeistä? Minkä toivoisit jäävän unholaan, tai ainakin kaapin pohjalle?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus, tykkään ideasta ;) Toivon kovasti että nahkatakit jatkavat suosiossa vielä tänä vuonnakin, itse aijon ainakin näillä näkymin vielä nahkatakkiani käyttää! Roberto Cavallin mallisto H&M:llä ei kovin kiinnostanut, mutta syynä voi olla myös se, että tiesin ainakin etten pääse sitä paikanpäälle katsastamaan.

Pidetään peukkuja, että saataisiin Topshop Suomeen piakkoin!

äppelblom kirjoitti...

AA sais rantautua tänne suomeenkin! Tai ainakin toivotaan niin...:)

eve kirjoitti...

nahkatakit ovat suosikkini ehdottomasti! ja printtipaidat! :D

Anonyymi kirjoitti...

todella hyvin valitut kohdat! AA tänne tai minä lähden tukholmaan :D

Milja kirjoitti...

Parasta 07:ssa oli korkean vyötärön paluu ;) Ja toivottavasti muuten tänne tulisi American Apparel. Sinä kaipaan eniten.

Rumble kirjoitti...

Minulla on monta suosikkia, nahkatakit (jota en muuten itse omista vieläkään - ehkä ensi vuonna?) ja korkeat vyötäröt sekä pienemmistä "ilmiöistä" kangaskassit...

2008 olisi kyllä todellakin paikallaan ainakin TopShop Suomeen ja Kiinatrikoo (eh) voisi suunnata ainakin yhden liikkeen voimin tänne länsirannikollekin päin. :)

Parakeet kirjoitti...

Minulla suosikkeina printtipaidat ja korkeat vyötäröt, vaikka niitä pitkään kummastelinkin.

American Apparellia itsekin kaipailisin Suomeen, mutta tänne peräkylään ei kyllä ikinä mikään rantaudu. Mutta toivo elää...