2007/11/11

Nyt hävettää

Pienistä teknisistä ongelmista ja suurestä määrästä omaa laiskuutta johtuen on viimeisestä postauksestani vierähtänyt luvattoman kauan aikaa. Jatkossa lupaan ryhdistäytyä!
Sallalta oli myös "taukoilessani" kolahtanut haaste, joten aikaa tappaakseni, (lue: kokeisiin lukemistä välttääkseni), teen sen nyt.
-
1. Sano kolme uutta blogia, jossa voisi olla toivoa tulla seuraaviksi 'suuriksi' blogeiksi (kategoria saa olla mikä vaan)

1. Ruotsalainen Milk-blogi on yksi uusi suosikkini. Pidän kirjoittajan ja koko blogin tyylistä. Parasta blogissa ovat hienot ja mielenkiintoiset kuvat. Viime aikoina on ruotsalaisten blogien seuraus jäänyt vähemmälle, johtuen blogien samanlaisuudesta ja jollain tavalla "paikalleen jämähtäneistä" tyyleistä ja jutuista...
2. Toisena suomalainen "superuutuus" cotton. Monen suositun blogin tytöt samoissa kansissa on vielä uusi ilmiö suomalaisten blogien joukossa, ja suurella varmuudella voin sanoa tämän tulevan olemaan menestys. Tyylikkäitä tyttöjä joilla on sana hallussa!
3. Okei, seuraava ei ole uutuus blogi, mutta itselleni suhteellisen uusi tuttavuus. Ruotsalainen LOLITA blogi ei tursua syvällisiä pohdintoja ja sanarikkaita lauseita, vaan tarjoaa inspiraatiota kuvillaan ja ulkoasullaan. Päivitystahti on nopea ja postausten sisältö vaihteleva. Erityisen ihania ovat blogin sisustuskuvat. Jos aikaa on tarkastaa vain yksi blogi, mutta inspiraation nälkä on suuri, suosittelen kurkkaaman tämän.


2. Nimeä viisi sellaista henkilöä jotka ovat kommentoineet sinulle. Vain viisi ensimmäistä jotka tulevat sinulle mieleen!

Apua.

1. Lily

2. Salla

3. Sarah

4.*~SL

5. Anonyymit


3. Kerro mielestäsi kaksi parasta omaa postaustasi

1. No ainakin tämä vuodatus artikkelista joka sai lukuhetkellä vereni kiehumaan. Nyt jo vähän naurattaa tuo koko juttu, mutta kirjoitushetkellä artikkelin sisältö ja sen kirjoittaja ottivat vissiin jonkun verran päähän.

2. Toinen oli jo vaikeampi valita, mutta päädyin Ideal Body postaukseen. Hieman asia pitoisempi kuin postaukseni yleensä.


4. Kerro neljä parasta asuasi

Päivän asu postauksia ei blogissani ole ikinä nähty, kenties tulevaisuudessa. Vastaan tähän kaikki ne harvat ostokseni jotka olen blogissani esitellyt, todellisuudessa ostoksia on kertynyt enemmän, ehkä jopa liikaakin omaa rahatilannettani ajatellen :) .


5. Haasta kolme henkilöä tekemään tämä

Luulen että melko monen tämäkin haaste on jo tavoittanut, siksi haastan kaikki jotka tätä eivät vielä ole täyttäneet ja innostuvat tämän väsäämään!

Ei kommentteja: