2007/10/06

Paska tilaus ja palautusneuvoja

Tilasin viime viikolla Ellokselta neulemekon ja tunikan. Toisen sai puoleen hintaan joten ajattelin tilauksen tulevan suhteellisen edulliseksi. Hain eilen paketin postista, hinnaksi tuli 46,30 €.
Kotona avasin paketit ja olin pyörtyä. Herranjestas millaista tavaraa. Materiaalit järkyttävän halvan oloisia ja näköisiä. Roikkuvia ja liian suuria kokoja (pieniksi kooiksi).
Nyt kysynkin apua tietämättömyyteeni, miten palautetut tuotteet maksetaan takaisin? Maksoin paketin postissa sitä noutaessani.
En usein tilaa internetistä/postimyynneistä vaatteita, ja harkitsen ostamista aina (liiankin) pitkään. En myöskään ole ikinä joutunut palauttamaan tilaamiani vaatteita.
Elloksen tilaus harmitti hieman, mutta toisaalta, kunhan saan rahani takaisin voin ostaa jotain oikeasti kivaa.

Kysyn, ostatteko paljon vaatteita internetistä/postimyynneistä? Sekä mikä on suosikki kauppanne?

4 kommenttia:

setsu kirjoitti...

Minä yleensä maksan laskulla, mutta olen kyllä muistaakseni bongannut siitä palautuslappusesta ohjeen ongelmallesi. Tutkailehan sitä hieman, jos oikein muistan, pitäisi palautuslapukkeessa olla jossain joku kohta, mihin laitat tilinumerosi ja rahat palautetaan tilillesi.

Jos ei löydy, niin koita soittaa asiakaspalveluun, sieltä varmasti neuvovat.

Anonyymi kirjoitti...

Tilaan aika usein postimyynti firmoista,etenkin H&M:ältä :>

Tulee Josefsonilta ja ellokseltakin tilattua.Itse olen palauttanut joskus jotain tuotteita ja rahat tuli takasin kyllä kätevästi!

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen myös vähän pettnyt Elloksen tuotteisiin (koot ja laatu) ja palautusrahoissakin kesti melko kauan ennen kuin tuli tilille. Tilaankin nyt yleensä mieluummin H&M:ltä kuin Ellokselta. Sen verran kuitenkin voin myöntää että Ellokselta saa hyviä kenkiä kohtuuhintaan :)

thathe kirjoitti...

replica louis vuitton w13 j3r93s5r08 bag replica high quality g74 b9q78d9s89 best replica designer n90 i7j46w3c01