2007/10/01

Härkää sarvista

Koeviikko on taas kostautunut väsymyksenä ja elämänrytmi on aivan sekaisin. Viimesen päivät on eletty kahvin voimalla.
Tänään en enää jaksanut olla ahkera, vaan tein kaikkea muuta kuin luin. Kävin salilla, luin lehtiä, näin kaveria ja lueskelin muita blogeja. Blogit, joita luen säännöllisesti tarkastettuani siirryin vieraamalle maaperälle, itselleni vielä tuntemattomiin blogeihin. Ja uusiahan löytyy vaikka millä mitalla! Ja vielä laadukkaita sellaisia. Blogi-ilmiö on siis yleistymässä Suomessakin, ja olen sitä mieltä, että suomalaisten (muoti)blogien ei tarvitse hävetä vaikkapa rakkaan naapurimme Ruotsin blogien rinnalla.
Viime viikon ajan kysyin kuka on suosikki Sinkkuelämää hahmonne, ja äänet jakautuivat seuraavasti:

  1. Carrie (63%)
  2. Charlotte (13%) Miranda (13%)
  3. Samantha (9%)

Ei yllätä että Carrie on kirkkaasti ykkössuosikki, mutta Samanthan jääminen viimeiseksi sitäkin enemmän.

Tämän viikon kysymys koskee blogeja, ja sitä kuinka suomalaisblogia seuraat "vakituisesti"? Vastauksia voi myös kommentoida!

(kuvat: French Vogue)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä äänestin Samanthaa, se on vaan niin paras :) Ensinnäkin sen kaikki sekstistiset jutut on ihan loistavia, rakastan sitä miehistä asennetta, miten se kohtelee varsinkin muita miehiä. Mutta ihan parasta Samathassa on kuitenkin se sen naisellisuus, joka sekin varsinkin loppukausien aikoina tulee tosi hyvin esiin. Ihanin persoona :>

Anonyymi kirjoitti...

Voi mäkin tykkään samanthasta! Just no sen jutut ja elämänasenne! Niin paras!

Milja kirjoitti...

Olipa yllättävä tulos! Omasta mielestäni Samanthaa ei voi kukaan voittaa vaikka kuinka yrittäisi :D Vaikka kyseessä on niinkin kärjistetty hahmo, on Samantha harvinaisen uskottava.