2008/06/08

r u kidding me?

Victoria Beckham Vogue Paris Shopping Blague Mars 2008
Muistatteko vielä tämän postauksen? Nyt se saa nimittäin jatkoa. En pitänyt edellisistä mainoskuvista (muutenkin näen mainoksissa mielummin malleja kuin näyttelijöitä tai niinkuin tässä tapauksessa, jalkapalloilijoiden vaimoja) mutta nämä nähtyäni aloin miettiä että kummalle nauraa, Marcille vai Vicille? Victoria näyttää kuvissa kamalalta ja aladdin-tupsu pään päällä tuo ilmeeseen vielä extra friikkeyttä. Miten Victoria on edes suostunut tälläisiin kuviin? Ja miksi kukaan haluaa mainostaa tuotteitaan tälläisillä kuvilla?
No, ehkä Marcilla on vain keskivertoa parempi huumorintaju...

3 kommenttia:

jenni! kirjoitti...

joo nuo on kyllä älyttömän rumia kuvia...

Nylon kirjoitti...

Nämä eivät kyllä ole kovin hienoja, mutta itse pidin tai no pidin ja pidin... ainakin ne aikaisemmat kuvat oli hauskoja. Kun Victoriasta ei näkyny muuta kuin jalatX)

Cherry Blossom kirjoitti...

Olin itsekin jossain vaihessa tekemässä postausta kyseisestä mainoksesta, kun se pisti niin pahasti silmään Voguen sivuilta.

Ostoskassiin uponnut Victoria, tai Barbie-asentoon jäykistynyt tuima ilmeinen ex-spaissari näyttää melko vastenmieliseltä. Victoria on varmasti itse mielissään miniatyyrikokoon puristetusta itsestään, mutta minulle mainos näyttäytyy lähinnä harvinaisen epäonnistuneena ja mauttomana. Harmi sinänsä, koska muuten pidän Marc Jacobsista.