2007/12/18

Joulukalenteri luukusta 13. luukkuun 18.

Okei, joulukalenteri, kuten koko blogi on kokenut kiireiden takia hieman kaltoin kohtelua. Tästä johtuen avaamme tänään ruhtinaalliset 6 luukkua!
Luukku 13. En niinkään ymmärrä tekniikan ja elektroniikan päälle, mutta vanhan nanon
tilalle toivoisin uuden, iPod Touchin. Kosketusnäytöllä varustetulla soittimella voi mm. katsella videoita youtubesta ja selata internettiä Safarilla.
Luukku 14. paljastaa oman suosikki tuoksuni, Hugo Bossin Femmen. Yleensä vaihdan tuoksua melko usein, mutta tätä on kulunut jo 2 pulloa, eikä kyllästymisestä ole tietoakaan!
Luukusta 15. löytyy upeat Miu Miun remmeillä koristetut nilkkurit. Kenkiä myy mm. Nina´s ja hintaa kaunokaisilla on 515 €
Jouluna perheessämme on ollut tapana saada ja antaa lahjaksi kirjoja. Tänä jouluna oma toiveeni on luukusta 16. löytyvä Mario Testinon Let Me In, josta löytyy valokuvaajan ottamia kuvia julkisuudenhenkilöistä "on ja off-set". Rakastan kauniita valokuvia, joten tämä on ehdottomasti saatava. Kirjaa myy mm. Akateeminen, hinta n. 42 €.
Luukku 17. Stella McCartneyn farkut. Net-a-Porter.
Luukusta 18. löytyy Diorin meikkipaletti, jonka suloinen kirjekuoripaketti sisältää 4 luomiväriä sekä 2 huulikiiltoa. Värit ovat loistavat, ja varmasti niistä jokaiselle tulisi käyttöä!

Hui, olipa toiveiden täytteiset 6 luukkua. Toivottavasti seuraavista luukuista löytyy muutakin kun omia toiveitani!
Kaikille lukijoille hyvää yötä. Enää 6 yötä jouluun!

Ei kommentteja: