2007/12/21

Happy holidays!

Etelä-Suomen lämmöstä lähden viettämään joulua pohjoiseen (toivottavasti) lumen keskelle. Laskettelun, rentoutumisen, ulkoilun ja joulusta nauttimisen keskellä toivon pystyväni myös päivittelemään blogia lahjojen ja muun joulutunnelman merkeissä.
Toivotan kaikille oikein loistavaa joululomaa, muistakaa nauttia ja rentoutua!

Avaan myös joulukalenterin luukut 19. - 22. .

Luukku 19. Tigin hiustuotteita. Viimeiset pullot vetelevät viimeisiään, joten jos pukki kuulee, ainakin shampoolle ja hoitoaineelle olisi käyttöä!
Luukku 20. Piparkakkutalo. Piparit kuuluvat jouluun, samoin pipiarkakkutalo. Rakentaminen on hauskaa ( pitää muistaa varoa ettei sormet pala!) sekä koristelu vielä hauskempaa.
Luukku 21. Tänään koulun joulujuhlasta lähtien olen hyräillyt joululauluja. Olen sitä sorttia, joka ei lämpeä vielä lokakuun lopussa kulkusille ja petteripunakuonolle, mutta näin joulun alla, mikä muu virittää paremmin joulutunnelmaan kun ihanat, kauniit ja nostalgiset joululaulut!
Luukku 22. (olen hieman ajoissa) Joulukuusi. Osalla on perinteenä hakea kuusi vasta aattona, mutta jos tavat antavat periksi, voi kuusen hakea jo pari päivää aikaisemmin. Koristelu on kivaa joulu puuhastelua sekä kuusen tuoksu ja läsnäolo luo joulumieltä koko kotiin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää lomaa ja joulua sinullekkin :)

Tuulia kirjoitti...

Oij ! Toivottavasti pohjoisessa on lunta.
Ehkä toivo etelänkään suhteen ei ole vielä täysin menetetty sillä tampereen suunnalla sataa tällä hetkellä lunta :)

Hyvää joulua!