2007/07/31

Hors de Prix (2006)

Moni on odottanut teattereihin innolla kesän "suuria ensi-ilta elokuvia", kuten The Simpsons Movie, Harry Potter ja Feeniksin kilta tai Ocean´s 13. Itse olen odottanut Pierre Salvadorin komediaa Hors de Prix (Hinnasta viis). Elokuva lupaa silmän ruokaa niin maisemillaan kuin puvustuksellaan, Diorin, Guccin ja Chanelin upeita asuja vilisee kauniin Audrey Tautoun päällä.
.
Elokuvaa on verratty Audrey Hepburnin tähdittämään Aamiainen Tiffanylla-klassikkoon. Juonet muistuttavatkin monelta osaa toisiaan, sillä myös Audrey T:n esittämä Irène etsii rinnalleen rikasta miestä ja rakastaa kalliita designer vaatteita.
.
.
Yllä olevan kuvan asu on täydellinen! Kultainen köysi halterneck ja harmaa alaosa ovat upeat yhdessä. Asun viimeistelevät hiuksiin kiinnitetyt paperi sateenvarjot.
.
.
Musta, selästä syvään uurretty, pelkistetty puku kultaisilla yksityiskohdilla on myös sanoinkuvaamattoman kaunis.
.

.Hors de Prix

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuosta leffasta en olekaan aikasemmin kuullut, mutta pitänee yrittää päästä katsomaan se jossain vaiheessa jo noiden pukujenkin takia! :D

Anonyymi kirjoitti...

hyvä leffa ja ihania vaatteita! rakastan niitä kenkiä mitkä se irene ostaa siinä alussa!

Kiki kirjoitti...

Minäkin haluasin nähdä tuon elokuvan, vaikuttaa lupaavalta, eikä Audrey Tautou pääroolissa ole ainakaan vielä koskaan pettänyt. Todennäköisesti kuitenkin odotan siihen asti, että se on vuokrattavissa Makuunista :)

dolce kirjoitti...

Minua kiinnostaa tuo elokuva. Audrey on vaan aina on niin hyvä.. Voisko söpömpää kampausta enää ollakkaan, kuin tuossa kuvassa!