2008/05/10

Burberry Prorsum spring/summer 08Olen jo aikaisemmin ehtinyt hehkuttaa Burberryn syksyn kokoelmaa, mutta eilen lukiessani uutta Elleä kiinnitin huomiota BP:n kevät/kesä malliston kenkiin. Ensi silmäyksellä kengät näyttävät täydellisiltä puoleen sääreen yltäviltä joustava vartisilta kengiltä. Katsokaa tarkemmin. Ne ovatkin kengät yhdistettynä mustiin sukkiin! Viime syksynä kirjoitin aiheesta tällä tavalla, mutta kesää kohden mentäessä sukat toimivat sukkahousuja huomattavasti paremmin.
Tosiaan postaus oli alun perin tulossa vain malliston kengistä - aiheeseen tutustuessani kiinnitin huomiota myös muuhun mallistoon.
Vaikka kyse on kevät/kesä mallistosta, ei mallisto revitellyt kirkkailla väreillä ja kuoseilla, vaan keskittyi armeija henkiseen, pelkistettyyn linjaan mielenkiintoisilla tekstuureilla. Trenssi on jälleen päivittynyt, ja sai lisää potkua niittivyöstä. Muutenkin niitin olivat mallistossa vahvasti esillä niin asusteissa, hameissa kuin takeissa. Värikkääksi kokoelmaa tosiaan ei voi sanoa, suurimmaksi osaksi harmaata ja beigeä sekä mustaa ja kultaa - mallistoon kesä fiilistä kuitenkin tuo muutama kirkas coctailmekko.
Kokonaisuudessaan Burberry Prosumin kevät kokoelma on kaunis. Hyvin "wearable". Huomatkaa myös toisen kuvan miehen upea takki.

Ei kommentteja: