2008/04/07

VKL

purple magazine

Koeviikon keskellä viikonlopun pitäisi kulua lukemisen merkeissä, mutta toisin kävi. Sain aikaiseksi kaikkea muuta paitsi lukemista. Kiireiseen viikonloppuun sain mahdutettua kuitenkin (lukemista niin paljon tärkeämmät)

  • vaatekaappini siivouksen. Tätä ei ollut pahatunut pitkään aikaan ja löysin taas monta vanhaa vaatetta jotka kevään tullen voi ottaa käyttöön. Ja ne joille ei mitään käyttöä löytynyt lähtivät Uffin keräykseen.
  • shoppailun. Olen jälleen rahaton.
  • lyhensin myös kirpparilta ostetun hameen, vanhan takin hihat sekä yhdet housut, tästä lopputulos oli se, että toinen lahje oli toista kaksi senttiä lyhempi. Joudun tänään tasoittamaan pituuseroa...
  • vielä pikku maininta eilen alkaneesta Suomen huippumalli hausta - oikeastaan näin vain viimeiset kymmenen minuuttia, mutta jo tässä ajassa selväksi tuli että aikalailla on jenkkiversio käännetty suomeksi. Hauskaa oli katsoa myös tuomareiden selvä roolijako; Ämmä Saimi - Ämmä Janice, Ihana Anne - Ihana Tyra , valokuvaaja Sakari - valokuvaaja Nigel... Ei nyt kuitenkaan ihan pohjanoteeraus kun verrataan muihin ulkomaalaisten formaattien Suomi-versioihin. Muistelkaa esim. Suomen omaa Miljonääri Jussia..

Viikonalku tuntuu masentavaakin masentavammalta. Miksei aina voi olla viikonloppu?

ps. Muistakaa osallistua Polka Dotsin arvontaan!!

1 kommentti:

nelliina kirjoitti...

ei vide että on mahtava kuva :D:D ja niin tuttua tuo että mitä tahansa muuta kun lukemista, pesisin mielummin varmaan vessan kun lukisin tenttiin...