2008/02/12

SEX LOVE AND FASHION- suvi gets dirrty

Suvi Koponen paljasti rintansa-katso rohkea kuva!
.
"Suomalainen huippumalli Suvi Koponen nähdään ranskalaisen Purple Fashion Magazine -lehden uuden numeron kannessa todella, todella rohkeassa kuvassa."
Näin uutisoi sivustollaan mtv3-viihdeuutiset.
Eikä tässä kaikki suvi-uutiset kyseiseltä uutissivustolta, tästä pääset lukemaan lisää Suvin hävyttömän menestyksekkäästä uranoususta.
Toimittat eivät ilmeisesti ole ennen selailleet ranskalaisia muotilehtiä.
Naurattaako ketään muuta?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aaargh! Suomalaiset mediat ovat todella alkukantaisen typeriä! Keltainenlehdistö on myös nostanut monta kertaa Suvin otsikoihin turhien uutisointien takia! Paljastelu ja alastomuus kuuluu muotiin ja valokuviin! Olisi suomalainen media innoissaan ja ylistäisi mahtavaa Suvia eikä vetäisi turhia uutisia tälläisistä upesta asioista!

Uutisen kirjoittaja taitaa olla itse kateellinen kun ei ole samannäköinen kuin Suvi!

Elin kirjoitti...

OLen kyllä samaa mieltä silverin kanssa että onhan tuo taiteellinen valokuva, mutta silti mielestäni vähän extreme. Rinnan näkyminen oli ihan ok, mutta sitten huomasin tuon käden hameen alla, se ei mielestäni ollut enää niin ok. :(

Unknown kirjoitti...

Hyihyi Suvi,en tykkää kun paljastellaan rintoja /muita intiimejä paikkoja,mutta vähäpukeisuuden ymmärän vielä muodin puitteissa.

merikarhu kirjoitti...

kyllä nauratti :D

Parakeet kirjoitti...

onhan se vähän naurettavaa, että tuollasiesta asiasta, joka on muodissa ja valokuvissa ihan tavallinen juttu, tehdään niin suuri numero.Jotenkin tuntuu siltä, että vain suomalainen media pystyy tällaiseen naurettavuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä.Tässähän aivan vanhoillinen ihminen järkyttyy.:D ei vaa.

Turha kohu moisesta kuvasta. On niitä pahempiakin nähty.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuva, eikä mielestäni mitenkään niin järisyttävä, että sitä pitäisi kuvailla "todella, todella rohkeaksi". Asiasta uutisoinnista tulee vähän mieleen se, kun Iltalehden tms nettisivut pitivät kamalana tyylimokana sitä, että Fergiellä oli valkoiset sukat saappaissa. Asiahan oli paljastunut, kun Fergien oli pitänyt ottaa lentokentällä kengät pois.
Huvittavaa. =F

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kuva, ja jos suomalaisjuntit eivät sitä tajua, niin hapantukoot keskenään. Suvi onneksi varmasti itse arvostaa Sorrentin taiturimaista jälkeä ja hyvin tietää mitä on tekemässä. Suomi on perähikiä, siitä ei pääse mihinkään. Naurettavinta on se, kuinka Maikkarin sivuilla on haastateltu "mallitoimiston" johtaja Marjo Sjöroosia, joka osoittaa kommenteillaan täydellisen turvenuijuutensa. Vai ei omia tyttöjään päästäisi Mario Sorrentin kuviin? Hyvä kun nyt ensialkuun pääsisivät ylipäänsä minkäännäköisiin kuviin, joilla on muodin kanssa jotain tekemistä. Varmaan Marjon on helppo uhota - eipä näet taida Sorrenti ihan päivittäin käydä Sjöroosin toimiston ovella kolkuttelemassa.

Anonyymi kirjoitti...

:----------D
On kyllä aika tyhjästä nyhjästy kohu. Ja ihmettelen Marjo Sjöroosia, en ole ennen hänestä kuullut mutta tulen todennäköisesti aina tästä lähtien muistamaan hänet astetta suurempana läppänä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuva on rohkea, mutta aivan
tajuttoman kaunis. Uskomaton poseeraus